Ring til os på +45 32 12 24 24

Rengøringshjælp i Århus

Privat rengøringshjælp til hele Danmark

Søger I rengøringshjælp i Århus eller andetsteds i Danmark? Hos Shine Rengøring i Århus udfører vi privat rengøringshjælp for private og boligforeninger til konkurrencedygtige priser. Det kan enten være i form af daglig rengøring, eller det kan være i forbindelse med håndværkere.

​VI TILBYDER ALLE FORMER FOR PRIVAT RENGØRINGSHJÆLP

Vi tilbyder med andre ord alle former for privat rengøring. Vi tilbyder bl.a. gulvpolering, vinduespolering, tæpperensning og støvsugning samt pudsning af sølv, messing og kobber. Vi kan for eksempel komme dagligt, en gang om ugen eller en gang om måneden.

​Vi kan varetage al privat rengøring, de lettere opgaver eller de tungeste opgaver. Måske ønsker du, at vi kun skal stå for støvsugning eller rengøring af badeværelser. Eller måske skal vi blot komme og tage os af de lettere opgaver som for eksempel at tørre flader af.​

Vi tilrettelægger altid vores privat rengøring helt efter dine behov. Der er i det hele taget vores ambition og vores målsætning, at vi altid skal gøre rent på den bedst mulige måde.

​Det skal være til glæde for alle involverede parter, uanset om det drejer sig om daglig rengøring, hovedrengøring eller specialrengøring.

​KONTAKT OS FOR AT AFTALE ET UFORPLIGTENDE MØDE

Du kan ringe til os på telefon 31 34 24 24 eller 32 12 24 24 for mere information om privat rengøring, eller hvis du ønsker et møde, hvor vi drøfter dine behov og ønsker.

​Derpå vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en god pris på din rengøringsløsning. Du kan også kontakte os skriftligt på e-mail info@shinedanmark.dk.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os her

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os her