Privat rengøring med base i Århus

​Hos Shine Rengøring i Aarhus udfører vi privat rengøring for private og boligforeninger til konkurrencedygtige priser. Det kan enten være i form af daglig rengøring, eller det kan være i forbindelse med håndværkere.

Vi tilbyder alle former for privat rengøring

Vi tilbyder med andre ord alle former for privat rengøring. Vi tilbyder bl.a. gulvpolering, vinduespolering, tæpperensning og støvsugning samt pudsning af sølv, messing og kobber. Vi kan for eksempel komme dagligt, en gang om ugen eller en gang om måneden.

​Vi kan varetage al privat rengøring, de lettere opgaver eller de tungeste opgaver. Måske ønsker du, at vi kun skal stå for støvsugning eller rengøring af badeværelser. Eller måske skal vi blot komme og tage os af de lettere opgaver som for eksempel at tørre flader af.​

Vi tilrettelægger altid vores privat rengøring helt efter dine behov. Der er i det hele taget vores ambition og vores målsætning, at vi altid skal gøre rent på den bedst mulige måde.

​Det skal være til glæde for alle involverede parter, uanset om det drejer sig om daglig rengøring, hovedrengøring eller specialrengøring.

Kontakt os for at aftale et uforpligtende møde

Du kan ringe til os på telefon 31 34 24 24 

eller 32 12 24 24 for mere information om privat rengøring, eller hvis du ønsker et møde, hvor vi drøfter dine behov og ønsker.

​Derpå vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en god pris på din rengøringsløsning. Du kan også kontakte os skriftligt på e-mail info@shinedanmark.dk.​​

Anmeldelser fra Facebook

🟊🟊🟊🟊🟊

Sebastian Seizer

Professionel rengøring til fornuftige priser, mit firma har altid været
​tilfreds med Shine Danmarks service.

​​Vi er et landsdækkende rengøringsfirma med 16 års erfaring. 

Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på rengøring privat eller erhverv.

CVR: 42489476

Shine Danmark - Miljøvenlig rengøring ApS

Runestenen 7, 8210 Aarhus

fb_2