Erhvervsrengøring i Århus

6​Hos Shine Rengøring i Aarhus tilbyder vi skræddersyet erhvervsrengøring til alle typer af virksomheder i hele Danmark. Vi har specialiseret os inden for alle former for rengøring for erhverv gennem 16 år. ​Det gør os til en ideel samarbejdspartner, uanset hvilken branche din virksomhed er i og uanset størrelsen på virksomheden.​

Markedets mest miljørigtige erhvervsrengøring i Århus

​Det er den enkelte kundes behov, som er i centrum for al vores erhvervsrengøring, og derfor tager vi altid en grundig snak med nye kunder, inden vi laver en aftale. 

På den måde kan vi skræddersy en aftale om erhvervsrengøring, der passer præcis til dine ønsker og behov. Det er i det hele taget vores ambition og vores mål, at vi altid skal gøre rent på den bedst mulige måde.

​Der er sket store fremskridt inden for rengøringsmidler gennem de sidste par år. Vi følger naturligvis med, og derfor kan vi tilbyde markedets mest miljøvenlige erhvervsrengøring til vores kunder. Det betyder, at vi altid benytter de mest miljørigtige produkter, der effektivt fjerner snavs, lugt og pletter. Dermed er I sikret en kvalitetsrengøring helt ud i alle hjørner.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Du er velkommen til at kontakte os på 

telefon 32 12 24 24, hvis du ønsker et møde, hvor vi sammen kan kortlægge jeres behov for erhvervsrengøring og gennemgå priser. 

Herefter kan vi sammensætte et godt og uforpligtende tilbud på en rengøringsløsning til en pris, der passer præcis til jeres virksomhed. Du kan også skrive til e-mail info@shinedanmark.dk

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Over 16 års erfaring

Landsdækkende rengøringsfirma

Kvalitet til rimelige priser

Miljøvenlige

Anmeldelser fra Facebook

🟊🟊🟊🟊🟊

Sebastian Seizer

Professionel rengøring til fornuftige priser, mit firma har altid været
​tilfreds med Shine Danmarks service.

​​Vi er et landsdækkende rengøringsfirma med 16 års erfaring. 

Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på rengøring privat eller erhverv.

CVR: 42489476

Shine Danmark - Miljøvenlig rengøring ApS

Runestenen 7, 8210 Aarhus

fb_2